Έλλειψη σκίασης παιδότοπου

Υποβλήθηκε στην κατηγορία Γενικά από Μιχάλης Μιχαήλ στις 14:57, Πεμ 11 Μαΐου 2017

Το πάρκο είναι εξαιρετικό με ποικιλία δραστηριοτήτων και είναι ένα από τα καλύτερα της λευκωσίας αν όχι της κύπρου. γι' αυτό ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον δήμο στροβόλου. ως δημότες αγαπάμε τον τόπο μας και το πάρκο είναι εδώ και χρόνια ένας δημόσιος χώρος συνεύρεσης, συναναστροφής και κοινωνικοποίησης μικρών και μεγάλων. έχουμε παρατηρήσει όμως ότι από τον μάιο μέχρι τον οκτώβριο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα οι θερμοκρασίες στον παιδότοπο είναι υψηλές και απαγορευτικές για τα παιδιά να παίξουν. θα παρακαλούσαμε επομένως τον δήμο μας, να δεντροφυτεύσει τον παιδότοπο για να δημιουργηθεί φυσική σκίαση αλλά μέχρι να μεγαλώσουν τα δέντρα να προχωρήσει σε τοποθέτηση τεντών ώστε το πάρκο να είναι χώρος συνεύρεσης και δροσιάς όσο το δυνατό περισσότερων ωρών. εναλλακτικά μπορεί επίσης να τοποθετηθούν παιχνίδια και σε άλλα σημεία του πάρκου, πλησίον της καντίνας όπου υπάρχουν δέντρα και σκιά.

RSS feed για ενημερώσεις σε αυτήν την αναφορά Να λαμβάνω email για ενημερώσεις σε αυτήν την αναφορά.

Δώστε μια ενημέρωση

Παρακαλούμε, λάβετε υπόψη ότι οι ενημερώσεις δεν αποστέλλονται στην Αρχή. Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης

Τώρα, για να υποβάλετε την ενημέρωση στην αναφορά:

Έχετε κωδικό της υπηρεσίας FixCyprus;

Ναι, έχω κωδικό πρόσβασης.

Έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας; Επιβεβαίωση μέσω email, δίνοντας κωδικό πρόσβασης όταν ζητηθεί. Μόλις επιβεβαιώσετε, ο κωδικός σας θα ενημερωθεί.

Όχι, θα επιβεβαιώσω την ενημέρωση μέσω email.

Ο κωδικός είναι προαιρετικό στοιχείο, αλλά αν το δώσετε θα μπορείτε να υποβάλλετε αναφορές και ενημερώσεις, καθώς και να διαχειρίζεστε τις αναφορές σας πιο εύκολα.