Παιχνίδι για ανάπηρα παιδιά σε τροχοκάθισμα

Υποβλήθηκε στην κατηγορία Γενικά από Μιχάλης Μιχαήλ στις 15:07, Πεμ 11 Μαΐου 2017

Υπάρχει στον πανέμορφο παιδότοπο του πάρκου στροβόλου ένας τροχός / παιχνίδι για παιδιά με τροχοκάθισμα και αυτό δηλώνει αφενός την ευαισθησία του δήμου προς τα άτομα με αναπηρία. το ότι όμως απευθύνεται σε χρήση από παιδιά σε τροχοκάθισμα δεν τηρείται (προσωπικά πιστεύω από άγνοια) παρά τη σήμανση που φέρει το ίδιο το παιχνίδι και χρησιμοποιείται κυρίως από μεγάλα παιδιά με τρόπο που το καθιστά επικύνδυνο για τα μικρότερα γιατί διαθέτει πολλά αιχμηρά σημεία στη βάση, καθώς δεν φέρει επίσης πλαστικά προστατευτικά. θα παρακαλούσαμε λοιπόν τον δήμο στροβόλου να τοποθετήσει τόσο εμφανή σήμανση για τη χρήση καθώς επίσης περιμετρικά κάγκελο προστασίας εφόσον βρίσκεται εντός του παιδότοπου όπου παίζουν μικρά παιδιά ώστε αυτά να μην πλησιάζουν διότι υπάρχει υψηλός κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού τους.

RSS feed για ενημερώσεις σε αυτήν την αναφορά Να λαμβάνω email για ενημερώσεις σε αυτήν την αναφορά.

Δώστε μια ενημέρωση

Παρακαλούμε, λάβετε υπόψη ότι οι ενημερώσεις δεν αποστέλλονται στην Αρχή. Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης

Τώρα, για να υποβάλετε την ενημέρωση στην αναφορά:

Έχετε κωδικό της υπηρεσίας FixCyprus;

Ναι, έχω κωδικό πρόσβασης.

Έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας; Επιβεβαίωση μέσω email, δίνοντας κωδικό πρόσβασης όταν ζητηθεί. Μόλις επιβεβαιώσετε, ο κωδικός σας θα ενημερωθεί.

Όχι, θα επιβεβαιώσω την ενημέρωση μέσω email.

Ο κωδικός είναι προαιρετικό στοιχείο, αλλά αν το δώσετε θα μπορείτε να υποβάλλετε αναφορές και ενημερώσεις, καθώς και να διαχειρίζεστε τις αναφορές σας πιο εύκολα.